spell IT

new

Disclaimer

Pentru publicarea articolelor in cadrul acestei reviste, ele trebuiesc furnizate in format electronic, trebuie  avizate de catre unul din membrii echipei editoriale si presupune automat din acel moment asumarea de catre autor a raspunderii privind originalitatea continutului articolului respectiv.

« Mai 2024 »
Mai
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 

Sari la continut | Sari la navigare

Adaugati noi facilitati la Recycle Bin facandu-l mai versatil

       Vi s-a intamplat vreodata sa vreti sa stergeti mare parte din Recycle Bin dar sa mai pastrati doar pe cele ce au fost sterse dintr-un anumit folder ?

        Sau sa le pastrati pe cele sterse la o anumita data ?

        Mie mi s-a intamplat de cateva ori sa gasesc in Recycle Bin-ul unor computere ce trebuiau 'curatate' cantitati impresionante de fisiere iar la intrebarea daca se poate renunta la ele fara nici un risc, respectivul se gandeste putin si iti raspunde ceva de genul: 

"Mai bine le-as mai pastra un timp pe cele sterse luna aceasta" sau,

"Hai sa le recuperam pe cele sterse din My Documents ca sa ma mai uit o data prin ele".

        Selectii ca acestea puteti face selectand vizualizarea de tip 'detalii' pentru Recycle Bin dar daca ati avea 2 sau mai multe sisteme de operare instalate ? De exemplu XP si Vista, sau Seven ?

        Dar daca ati vrea sa stergeti automat din Recycle Bin fisierele sterse cu mai mult de 10 zile in urma de exemplu ? Lucrurile se complica atunci.

        In toate aceste exemple v-ar fi mai usor folosinf programul freeware Recycle Bin Ex.

Sursa: http://www.helpware.ro/blog/2011/12/30/recycle-bin-ex

Actiuni document