spell IT

new

Disclaimer

Pentru publicarea articolelor in cadrul acestei reviste, ele trebuiesc furnizate in format electronic, trebuie  avizate de catre unul din membrii echipei editoriale si presupune automat din acel moment asumarea de catre autor a raspunderii privind originalitatea continutului articolului respectiv.

« Februarie 2024 »
Februarie
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829
 

Sari la continut | Sari la navigare

www.ted.com

Am mai vazut in ultimii ani prezentari de pe TED.com dar nu am mai stat dupa niciuna dintre ele sa explorez acest site. Nu retinusem decat design-ul deosebit de simplu dar cu un fin impact vizual al logo-ului sau. 

Este un site al carei idee de baza este ca orice idee mareata poate fi prezentata succint in maxim 20 minute si ca merita sa fie vizionata si "imprastiata" liber.

Veti gasi personalitati (Bill Clinton, Bono, Bill Gates, Al Gore, Larry Page si Sergey Brin - fondatori ai Google), multi castigatori ai premiului Nobel dar si specialisti mai putin cunoscuti in domenii ca tehnologii, divertisment, design, business, stiinte, probleme globale facand prezentari memorabile.  

Unii dintre noi ne enervam atunci cand trebuie sa completam un formular; unii dintre noi NU se simt vinovati pentru timpul pierdut online dar nici nu pot da multe exemple de lucruri utile pe care le-au facut stand pe internet; unii vor sa faca acte caritabile dar nu stiu decat sa trimita email-uri sau sa share-uiasca prin retelele de socializare diverse povesti de groaza, bine ticluite, crezand astfel ca vor contribui la salvarea acelor vieti (de copii in general) doar prin cateva click-uri (daca ar fi asa, eu as propune sa ni se mai dea o zi libera pentru asta iar cei cu "dare de mana" sau, mai exact, de timp, sa isi aloce si din propriul concediu pentru asta); pentru cei ce se simt ca au facut macar odata parte dintre cei descrisi mai sus, am ales urmatoarea prezentare:

Colaborarea online     Pe langa aceasta, exista un numar chiar foarte mare de alte prezentari titrate in limba romana.

 

PS: Niciodata nu mi-a placut cuvantul diseminare, dar abia dupa o astfel de conferinta i-am inteles cu adevarat consistenta pe care ar trebui sa o aiba in limba romana (prietenii stiu de ce .....).

Actiuni document