Disclaimer

Pentru publicarea articolelor in cadrul acestei reviste, ele trebuiesc furnizate in format electronic, trebuie  avizate de catre unul din membrii echipei editoriale si presupune automat din acel moment asumarea de catre autor a raspunderii privind originalitatea continutului articolului respectiv.

« August 2020 »
August
LuMaMiJoViSaDu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Autentificare


Ai uitat parola?
Utilizator nou?
 

Sari la continut | Sari la navigare

articol

Daca ati incercat vreodata sa cautati o problema pe care ati depistat-o la masina dvs. pe internet atunci stiti ca gasirea de informatii gratuite este aproape imposibila. Majoritatea site-urilor pe care ati ajunge la prima cautare sunt site-uri de vanzari de piese auto sau site-uri pe care raspunsurile la problemele ridicate se dau contra cost.

 Cu toate acestea exista cateva site-uri care va ofera informatii cu adevarat gratuite si valoroase in operatii de depanare a problemelor legate de domeniul auto.

1. http://www.howstuffworks.com/ un site bine cunoscut cu informatii legate de o multitudine de subiecte; insa sectiunea lor legata de auto are, de departe, cele mai bune si bine organizate informatii 

2. http://www.autozone.com/ este un loc cu informatii foarte valoroase pentru oricine este serios si intentioneaza sa faca reparatii auto de tip DIY (do it yourself); din pacate, acesta este un site al unei companii din SUA si atfel cititorii din lumea intreaga s-ar putea sa nu poata folosi toate infrmatiile de acolo in mod practic

3. http://www.2carpros.com/ fiecare sectiune este umpluta cu o multitudine de ghiduri si articole, sprijinete de imagine de inalta calitate pentru a va ajuta sa intelegi mai bine ceea ce va este prezentat.

Va invitam sa ne transmiteti si alte site-uri, eventual romanesti, de genul celor de mai sus. Vom reveni, intrun articol urmator cu o astfel de lista.

Actiuni document