Disclaimer

Pentru publicarea articolelor in cadrul acestei reviste, ele trebuiesc furnizate in format electronic, trebuie  avizate de catre unul din membrii echipei editoriale si presupune automat din acel moment asumarea de catre autor a raspunderii privind originalitatea continutului articolului respectiv.

« August 2020 »
August
LuMaMiJoViSaDu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Autentificare


Ai uitat parola?
Utilizator nou?
 

Sari la continut | Sari la navigare

articol

In MyCar-Monitor se creează o bază de date cu caracter personal ce va conţine tot ceea ce se face la vehiculele dumneavoastră. Aceasta include toate lucrările de întreținere și reparații auto finalizate, toate lucrările de întreținere programate și puteți să vă păstrați chiar și evidența calatoriile dumneavoastra - inclusiv kilometrajul dvs. total și chiar costurile de combustibil.

După ce ați creat baza de date pentru un autovehicul, e timpul să completați informațiile de bază pentru vehiculul dumneavoastră. Veti găsi un formular de "profil", care  vă va oferi marca, modelul, anul, prețul de achiziție și valoarea actuală, și toate celelalte informații de identificare despre aceasta masina. Acesta este un proces util, pentru că odată ce l-ați definitivat, toate informațiile dvs. legate de acel autovehicul vor fi stocate într-un singur loc, şi nu va mai trebui să cautaţi toate aceste informaţii prin diverse boşuri, carţi, documente sau fişiere.

Odată deschisă baza de date a unui vehicul, atunci veţi avea acces la toate zonele - numite module.  Cateva module includ consumul de combustibil, reviziile planificate și finalizate, înregistrările accidentelor, jurnale de călătorie și chiar mai mult. Puteți crea chiar şi o galerie foto cu imagini ale maşinii respective.

Valoarea reală a acestui software reiese atunci când veți începe explorarea fiecăruia dintre module. Această aplicație vă permite să introduceți înregistrări și informații cu privire la fiecare aspect legat de deţinerea, întreţinera si folosirea unei maşini pe care vi-l puteți imagina.

Un lucru pe care cred ca mulţi îl vor aprecia probabil, este că nu va mai trebui să-şi amintească când va trebui făcută următoarea revizie. MyCar-Monitor oferă o funcţie în secțiunea "Întreținere", care vă permite să păstrați nu doar un jurnal al oricărei revizii pe care ați făcut-o, dar, de asemenea, puteți seta o planificare a reviziilor şi puteţi folosi acest software ca un instrument de memento, astfel încât să nu se nu mai uitaţi să efectuaţi reviziile la timp.

Software-ul rulează silenţios în tăcere în bara de activități, astfel încât atunci când activitatea devine neinsemnată, se va auzi un sunet (la alegere).

Actiuni document