spell IT

new

Disclaimer

Pentru publicarea articolelor in cadrul acestei reviste, ele trebuiesc furnizate in format electronic, trebuie  avizate de catre unul din membrii echipei editoriale si presupune automat din acel moment asumarea de catre autor a raspunderii privind originalitatea continutului articolului respectiv.

« Decembrie 2022 »
Decembrie
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 

Sari la continut | Sari la navigare

articol

FIREBUG este o extensie gratuita (open source) a navigatorului de web Mozilla Firefox ce constituie un instrument puternic si de nelipsit in munca de dezvoltare a instrumentelor web. Este o extensie atat de puternica incat are propriile sale extensii de browser.

Acest instrument de codificare in timp real reduce timpii de depanare a paginilor web asigurand suport pentru operatii cum ar fi inspectia si testarea aspectului (layout-ului) paginilor. Fie ca construiesti o pagina web, adaugi noi stiluri (CSS-uri) sau inspectezi cum sunt construite alte site-uri, Firebug iti va fi un aliat de un real folos. Pe scurt, puteti edita, depana si monitoriza aspecte legate de CSS, HTML și JavaScript in timp real in orice pagina web

Trebuie totusi sa precizam ca, daca aveti probleme de reprezentare in alte browsere in afara de Firefox, Firebug s-ar putea sa nu va ajute 100%. Adica, daca va rezolvati problemele legate de vizualizare in Firefox asta nu inseamana ca nu puteti avea altele in alte navigatoare. Desi exista versiuni ale acestei extensii si pentru alte brosere, cum ar fi Google Chrome, va recomandam ca in situatii de genul acesta sa folositi propriile extensii de dezvoltare web ale navigatoarelor respective.

Testati-va, deci, produsul muncii in cat mai multe browsere pentru a fi siguri ca nu aveti nici un fel de probleme si ca pagina arata la fel peste tot!

Actiuni document

Actiuni document