spell IT

new

Disclaimer

Pentru publicarea articolelor in cadrul acestei reviste, ele trebuiesc furnizate in format electronic, trebuie  avizate de catre unul din membrii echipei editoriale si presupune automat din acel moment asumarea de catre autor a raspunderii privind originalitatea continutului articolului respectiv.

« Septembrie 2023 »
Septembrie
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Prima pagina Revista Numarul 1 - an scolar 2010 - 2011 Google, mai mult decat cautare

Sari la continut | Sari la navigare

Google, mai mult decat cautare

Prezentare

Google este substantivul propriu care a devenit comun, sinonim cu căutarea pe internet. Comoditatea noastră a dus până la înlocuirea absurdă, la unii din noi, a barei de adresa atunci când vrem să accesăm un site cu folosirea sufocantă a atotputernicei căsuţe de căutare google.
Nu cred ca există în zilele noastre un navigator pe net care să nu fi trecut cel puţin o data prin pagina de google. Nevoia fireasca de a căuta şi dorinţa de a găsi ceva anume sau orice in jungla internetului au făcut ca puterile acestui motor de căutare să crească atât de mult.
Mai sunt, desigur, şi multe alte motoare de căutare dar, cred că, simplitatea şi rapiditatea acestuia l-au impus ca lider absolut. Aceasta poziţie de top este mereu susţinută de către cei de la google şi prin permanenta preocupare de a diversifica instrumentele oferite de site. Astfel, pe lângă căutarea arhicunoscută, google-ul va oferă şi: un puternic utilitar de traduceri online, un performant server de email, un organizator de imagini etc. toate la fel de gratuite ca si aceasta.
Ne propunem să vă prezentam pe scurt, în cele ce urmează, câteva din cele mai importante funcţii google în afara de motorul de căutare.


 

Stiati ca...

Google este un joc de cuvinte provenit de la „googol” ce a fost dat de Milton Sirotta, nepotul matematicianului american Edward Kasner, pentru numărul reprezentat de 1 urmat de 100 de zerouri. Google foloseşte acest termen pentru a reflecta misiunea companiei de organizare a imensei cantităţi de informaţii disponibilă pe web şi în întreaga lume.

Actiuni document